SZOLGÁLTATÁSOK //

Honlapkészítés

Weboldal építés folyamata

Az igényeknek megfelelően indulhat a tervezés sablonból vagy akár teljesen egyedi weboldal is készülhet. Mindkét esetben szabadon tudjuk alakítani a honlapot, bármilyen funkció és modul telepíthető, formálható vagy eltávolítható a tervezési szakaszban. Amikor a készültségi állapot már közelít a végeredményhez a teszt verziót elérhetővé tesszük, hogy látható legyen működés közben. Bármilyen észrevétel, módosítási igény merül fel azt az egyeztetés szerint végrehajtjuk és a kész weboldalt gazdája birtokba veheti.

Ha sablon terv alapján készül a weboldal, az csupán annyit jelent, hogy induláskor egy színvilágában és struktúrájában már előre elkészített honlaptervet kezdünk el átalakítani. A végeredmény pedig olyan jelentős mértékben eltérhet majd a sablontól, hogy a kész weboldal teljesen önálló arculatú lesz. 

Egyedi tervezéssel készülő weboldalnál értelemszerűen mind a struktúra mind a színvilág kialakítását teljes egészében mi végezzük el. Az ilyen honlap elkészítése több munkát igényel és hosszabb ideig tart mint egy sablonnal induló tervezés, ezért nagyobb költséggel is kell számolni.

Modulok és Funkciók

Fontos kiemelni, hogy akár sablon alapú akár teljesen egyedi tervezésű weboldalt készítünk a megjelenés tekintetében a végeredmény mindig mobilbarát lesz. Az árat befolyásolja, hogy mennyire bonyolult és időigényes munkálatokat kell végezni. Számos funkció és modul telepíthető, amelyek a honlapra vonatkozó elvárásoktól függően lehetnek szükségesek vagy egyszerűen csak hasznosak. Ilyen módon egy sablon alapú weboldal is kaphat olyan plusz képességeket, amelyek által még ha maradnak is hasonló jegyei a kiinduló tervhez képest, mégis saját karaktert kap és a nyilvánvalóan egyedi tartalom, azaz a formázott szövegek, képek, telepített és áttervezett modulok önálló arculatot biztosítanak.

1/2

Modulok közül a leggyakrabban használtak: Galéria, Blog, Foglalás, Tagkezelés, Fórum, Kártyás fizetőkapu 

Funkciók közül a leggyakrabban használtak: Üzenő panel, Űrlapok, Lebegő ablakok, Élő chat, Kereső mező

1/2
Választható csomagok
Starter

Sablon alapú tervezés

Mobilbarát megjelenés

Maximum 5 oldal méret

50.000 Ft-tól

Medium

Sablon alapú tervezés

Mobilbarát megjelenés

Egyedi grafika és képek

85.000 Ft-tól

Premium

Egyedi tervezés

Mobilbarát megjelenés

Egyedi grafika és képek

125.000 Ft-tól

Shop

Webshop tervezés

Mobilbarát megjelenés

Bankkártyás fizetéssel

175.000 Ft-tól

1/2
1/2

Karbantartás

Külön kérhető az általunk készített honlapokhoz karbantartás, amit 8.000 Ft / munkaóra díjazásért vállalunk. Ez szöveges tartalom módosítást illetve egy plusz funkció aktiválását vagy módosítását esetleg kikapcsolását takarja.

Felújítás

1/2

Amennyiben nagyobb szabású átalakításra van igény korábban WIX platformon készített weboldalnál akkor egyedi árajánlatot adunk a konkrét elvégzendő munka ismeretében. Más típusú honlapok felújításával nem foglalkozunk.

Üzemeltetés

Általunk készített weboldalak üzemeltetését is vállaljuk webshopok kivételével. Ezt havi fix 50.000 Ft díjazásért végezzük. Munkanapokon folyamatos rendelkezésre állással 8:00 és 16:00 óra közötti idősávban a megbízás szerinti tartalom szerkesztési feladatokat látjuk el.

1/2
1/2
1/2
1/2
1/2

SEO & GOOGLE ADS

SEO beállítást vagyis Kereső motor optimalizálást is végzünk illetve Google Ads támogatást is nyújtunk a nálunk megrendelt honlapok működtetéséhez az igényeknek megfelelően.

SPECIÁLIS IGÉNYEK

Amennyiben a megajánlott csomag kínálat esetleg nem fedi le a felmerülő különleges igényeket, írd meg milyen elvárásoknak kell megfeleljen a honlap és 24 órán belül árajánlatot küldünk.

FUNKCIÓK & MODULOK

Google map, lebegő ablak, űrlapok, mobil navigációs gombok, közösségi média gombok, booking modul, blog modul, tag kezelés és login modul, és még sok más hasznos eszköz.

KAPCSOLAT

Tel. : +3670 2256356

webjetlab@gmail.com

© minden jog fenntartva WEB JET LAB.