ÁRAJÁNLAT

Szenczi Márk részére 

 

Borbély Szalon honlapra

Verzió 1: 95000 Ft

Verzió 2: 195000 Ft

Verzió 3: 250000 Ft

ÁFA mentesen számlázunk 

A honlap elkészítésére három külön módszert tudunk ajánlani eltérő árral:

1. Verzió: 

A honlap WIX platformon készül, 3 napon belül kulcsrakészen átadjuk. Foglaló modul nem kerül beépítésre a weboldalra, hanem egy a weboldalon elhelyezett gombra kattintva külső szolgáltatónál lehet az időpontfoglalást intézni.

A honlap tulajdonosa teljes mértékben szerkeszteni tudja a bejelentkezéseket, módosíthatja a kínált szolgáltatáshoz tartozó összes tartalmat. A külső szolgáltató a Reservio.com, ahol beállítunk egy felhasználói fiókot és telefonon illetve e-mailben támogatást adunk a felület használatához. A szolgáltatásuk 2399 Ft/hó díjért havi 200 foglalást tesz lehetővé, illetve 4500 Ft/hó díjért havi 500 foglalás is lehetséges.

Részünkre fizetendő összeg a weboldal elkészítésért: 95000 Ft.

Egy már működő, bejelentkezést is engedő WIX sávos tesztoldal megtekinthető itt

2. Verzió: 

A honlap WIX platformon készül, 3 napon belül átadjuk. Bejelentkező modul nem kerül beépítésre a weboldalra, hanem egy külön webhelyen fog üzemelni amelynek ügyintézését természetesen vállaljuk. Ebben az esetben a bejelentkező modul mint egy önálló weboldal fog működni és látványvilágában igazodni fog a WIX platformon készült alap weboldalhoz. A modult teljes egészében mi fejlesztjük kb. 2 hét alatt és utólagos költséget egyedül az éves tárhely és domain díj jelent, ami 8-10 ezer Forint illetve a WIX csomag - ha saját webcímen kell működnie a honlapnak.

Részünkre fizetendő összeg a weboldal elkészítésért: 195000 Ft.

WIX oldal akár ingyen is üzemelhet egy 'valami.wixsite.com/home' webcímmel biztonsági minősítéssel. Amennyiben egy saját webcímre van igény, ami például lehet 'borbelyszalon.hu' úgy a domain név díja (kb. 3000 Ft/év) és a WIX fizetős csomag díja jelent plusz költséget. A WIX egyszerre tárhelyet és a weboldalhoz adminisztrációs szerkesztőfelületet biztosít, amely angol és más idegennyelveken működik de magyar nyelven nem elérhető. WIX sávval működő saját webcímes honlap díja 4,5 Euró/hó  + ÁFA, míg WIX sáv nélkül a díj 8,5 Euró/hó + ÁFA. A díjfizetés havi vagy éves időszakra is lehetséges.

3. Verzió:

A honlap teljes egészében általunk készül el, saját kódolással kb. 3 hét alatt . A  tartalom csak kódolással módosítható, magyar nyelvű adminisztrációs felületet kizárólag a bejelentkezések kezeléséhez és a kínált szolgáltatások szerkesztéséhez biztosítunk. Az adminisztrátor ebben az esetben is emailben kap jelzést az időpontfoglalásokról. A honlap moblibarát és biztonsági tanúsítvánnyal működő lesz.

Részünkre fizetendő összeg a weboldal elkészítésért és beüzemelésért: 250000 Ft.

Plusz költség a tárhely és a domain regisztráció ami évi 8-10 ezer Forint.

Mindhárom esetben mobilbarát és biztonsági tanúsítvánnyal működő honlapot adunk át.

1/2
1/2
1/2
1/2

SEO & GOOGLE ADS

SEO beállítást vagyis Kereső motor optimalizálást is végzünk illetve Google Ads támogatást is nyújtunk a nálunk megrendelt honlapok működtetéséhez az igényeknek megfelelően.

SPECIÁLIS IGÉNYEK

Amennyiben a megajánlott csomag kínálat esetleg nem fedi le a felmerülő különleges igényeket, írd meg milyen elvárásoknak kell megfeleljen a honlap és 24 órán belül árajánlatot küldünk.

FUNKCIÓK & MODULOK

Google map, lebegő ablak, űrlapok, mobil navigációs gombok, közösségi média gombok, booking modul, blog modul, tag kezelés és login modul, és még sok más hasznos eszköz.

KAPCSOLAT

Tel. : +3670 2256356

webjetlab@gmail.com

© minden jog fenntartva WEB JET LAB.