INFORMÁCIÓK //

Teljes ügyintézés

Minden honlaphoz szükséges tárhely is, amelynek ügyintézését teljesen átvállaljuk, így garantálni tudjuk, hogy a weboldal gyorsan fog működni és megfelelően biztonságos szerverről üzemel. Természetesen a honlap biztonsági tanúsítványát is intézzük ami manapság már alapkövetelmény. A keresőmotorok ugyanis előnyben részesítik a megfelelő minősítéssel rendelkező weboldalakat, mind a találati listában mind a webhely hirdetések rangsorolásánál.

Feladattól függően PHP, MYSQL, CSS, Javascript és Html nyelveken programozunk. A honlapot kívánság szerint meg tudjuk valósítani WIX, Wordpress vagy Drupal környezetben is. Azonban a két utóbbiról fontos elmondani, hogy rendszeres programozói karbantartást igényelnek, mivel a futtatókörnyezet folyamatosan módosul és verziófrissítés nélkül a honlap leállhat.

Összegezve tehát elmondható, hogy teljes körű szolgáltatást kínálunk ügyfeleinknek a webfejlesztés mellett az online megjelenést biztosító ügyintézéssel és igény szerint a honlap utóéletét is segítjük Google Ads hirdetés menedzseléssel valamint SEO optimalizálással.

Célközönség elérése

A kész weboldal akkor működik hatékonyan ha minél több releváns érdeklődő látogatja, mert természetes hogy elsősorban a megfelelő célközönség elérése a sikeresség záloga. Ehhez is adunk támogatást, mivel alap illetve haladó SEO beállítást is végzünk. Ez teszi lehetővé, hogy a honlap minél előkelőbb helyen szerepeljen a böngészők találati listáján. A SEO jelentése Search Engine Optimization olyan beállításokat takar, amelyek segítségével a kereső programok pásztázó algoritmusa könnyen feltérképezi a weboldalt és annak tartalma alapján a kapcsolódó kulcsszavakra illetve kifejezésekre ingyenesen megjeleníti a keresési eredmények között. 

Másik hatásos eszköz a releváns látogatók elérésére a hirdetés. Legelterjedtebb ezen a téren a Google Ads. Egy saját Google Ads fiók létrehozásában és a hirdetés elindításában ugyancsak segítséget tudunk nyújtani legyen szó akár szöveges, akár úgynevezett display vagyis képes hirdetési típusról. 

1/2
1/2
1/2
1/2

SEO & GOOGLE ADS

SEO beállítást vagyis Kereső motor optimalizálást is végzünk illetve Google Ads támogatást is nyújtunk a nálunk megrendelt honlapok működtetéséhez az igényeknek megfelelően.

SPECIÁLIS IGÉNYEK

Amennyiben a megajánlott csomag kínálat esetleg nem fedi le a felmerülő különleges igényeket, írd meg milyen elvárásoknak kell megfeleljen a honlap és 24 órán belül árajánlatot küldünk.

FUNKCIÓK & MODULOK

Google map, lebegő ablak, űrlapok, mobil navigációs gombok, közösségi média gombok, booking modul, blog modul, tag kezelés és login modul, és még sok más hasznos eszköz.

KAPCSOLAT

Tel. : +3670 2256356

webjetlab@gmail.com

© minden jog fenntartva WEB JET LAB.