INFORMÁCIÓK //

WIX fiók (tárhely+editor)

Az általunk készített honlapok WIX tárhelyen üzemelnek és tartozik hozzájuk egy felhasználói fiók amelynek adminisztrációs felülete angol és több idegennyelven elérhető. A fiókon keresztül működik az online weboldal szerkesztő platform. Számos funkció és modul kapcsolható a honlaphoz melyek lehetővé teszik a legkülönbözőbb igények kielégítését is. A honlappal szemben támasztott követelményeknek megfelelően többféle csomag válaszható, melyek mindegyike tartalmaz bizonyos méretű tárhelyet biztonsági tanúsítvánnyal. Webshophoz szükséges modulok csak fizetős csomagban állnak rendelkezésre.

Akinek elegendő, hogy a weboldala jól felszerelt, kifogástalanul működik és meghirdetve akár a találati lista legelső helyére kerülhet már az első naptól kezdve, annak a részünkre weboldal készítésért fizetett díjon felül más költség nem merül fel, mert lehetőség van ingyenes WIX fiók csomagot választani. Ebben az esetben viszont a weboldala tetejét egy vékonyka sáv foglalja el, amely arra utal, hogy a honlap WIX segítségével készült. Továbbá a rendelkezésre álló tárhely csak 500 MB méretű és a webhely címe tartalmazza a wixsite.com jelölést. A saját weboldal címe tehát ilyen módon nézhet ki: valami.wixsite.com/home ami teljesértékűen működik, azonban egy névjegykártyán vagy szórólapon nem mondható elegánsnak.

Weboldal WIX sávval
Képre kattintva látható élőben
Weboldal Wix sávval
1/2
Weboldal WIX sáv nélkül 

Minden egyéb csomag fizetős kategóriába tartozik a WIX esetében. Azonban egy kezdő vállalkozásnak sem jelent komoly kiadást a teljesen egyedi domain névvel WIX sáv nélküli megjelenést biztosító csomag, ami évi 129 Euró összegbe kerül áfával együtt. Fontos azt is megemlíteni, hogy árajánlat küldésekor mi javaslunk egy WIX csomagot, amelyet megrendelés esetén be is üzemelünk,  az ehhez tartozó tárhelyen fog működni a honlap teszt verziója és később a kész weboldal is. Amennyiben a megbízó elégedett az eredménnyel élesítjük a weboldalát és átadjuk számára a fiók belépési adatait, a honlap pedig szerkeszthető marad.

1/2
Ajánlott WIX csomagok 

INGYENES

 

WIX sávval

500 MB tárhely

valami.wixsite.com/home

domain névvel

69 EURÓ/ÉV

 

WIX sávval

500 MB tárhely

1 GB sávszélesség

kapcsolható máshol regisztrált saját domain

129 EURÓ/ÉV

 

WIX sáv nélkül

3 GB tárhely

2 GB sávszélesség

1 domain név

30 perc videó

259 EURÓ/ÉV

 

WIX sáv nélkül

20 GB tárhely

korlátlan sávszélesség

1 domain név, 5 óra videó

Google Analytics

Más WIX csomag is elérhető igény szerint
Célközönség elérése
1/2

A kész weboldal akkor működik hatékonyan ha minél több releváns érdeklődő látogatja, mert természetes hogy elsősorban a megfelelő célközönség elérése a sikeresség záloga. Ehhez is adunk támogatást, mivel alap illetve haladó SEO beállítást is végzünk. Ez teszi lehetővé, hogy a honlap minél előkelőbb helyen szerepeljen a böngészők találati listáján. A SEO jelentése Search Engine Optimization olyan beállításokat takar, amelyek segítségével a kereső programok pásztázó algoritmusa könnyen feltérképezi a weboldalt és annak tartalma alapján a kapcsolódó kulcsszavakra illetve kifejezésekre ingyenesen megjeleníti a keresési eredmények között. 

1/2

Másik hatásos eszköz a releváns látogatók elérésére a hirdetés. Legelterjedtebb ezen a téren a Google Ads. Egy saját Google Ads fiók létrehozásában és a hirdetés elindításában ugyancsak segítséget tudunk nyújtani legyen szó akár szöveges, akár úgynevezett display vagyis képes hirdetési típusról. 

1/2
1/2
1/2
1/2

SEO & GOOGLE ADS

SEO beállítást vagyis Kereső motor optimalizálást is végzünk illetve Google Ads támogatást is nyújtunk a nálunk megrendelt honlapok működtetéséhez az igényeknek megfelelően.

SPECIÁLIS IGÉNYEK

Amennyiben a megajánlott csomag kínálat esetleg nem fedi le a felmerülő különleges igényeket, írd meg milyen elvárásoknak kell megfeleljen a honlap és 24 órán belül árajánlatot küldünk.

FUNKCIÓK & MODULOK

Google map, lebegő ablak, űrlapok, mobil navigációs gombok, közösségi média gombok, booking modul, blog modul, tag kezelés és login modul, és még sok más hasznos eszköz.

KAPCSOLAT

Tel. : +3620 2613533

webjetlab@gmail.com

© 2020 created by WEB JET LAB.