ALKOTÓI MOTTÓNK //

"Akinek hivatása a szenvedélye annak a munka élmény."

MInap

mint nap alkotunk

 

Tesszük mindezt abban a tudatban, hogy az átadott termék ugyan nem kézzel fogható, mégis hozzájárulhatunk általa ahhoz az ideális állapothoz, hogy megbízóink vállalkozása, tevékenysége lehetővé tegye számukra terveik, céljaik, álmaik megvalósítását. Aki minket választ rugalmas partnerre talál, együttműködésünk valódi szinergiát eredményez.

PRAKTIKUM

Mindennapi munkánk során folyamatosan arra kell fókuszálnunk, hogy a funkcionalítást és esztétikát közös nevezőre hozzuk. Leginkább az iparművészethez hasonlítható honlapépítő tevékenységünk és mi ezt egyáltalán nem bánjuk. Igyekszünk olyan honlapokat kiadni kezeink közül ami a látogatókat nemcsak kiszolgálja de kellemes élményt is okoz.

KREATIVITÁS

A tartalmakat sokkal hatékonyabban közölhetjük a célközönséggel, ha nem csupán nyers információt adunk át, hanem tudatosan alátámasztjuk mondanivalónkat metakommunikáció segítségével. A weboldalakat meglátogatók jellemzően nem kapnak élőszóban tájékoztatást az oldal gazdájától, ezért a üzenetet vizuálisan kell kiemelnünk.

TECHNOLÓGIA

Olyan weboldal építő platformot használunk, amely rendkívül rugalmas és sokféle funkcióval felszerelt, így szabadabb alkotói kereteket nyújt mint más hasonló célt szolgáló szoftverek. A fejlesztők folyamatosan gondoskodnak a frissítésről, ezért a technológia lehetővé teszi a legmodernebb látványelemek használatát, ugyanakkor a közvetlen kódolás is lehetséges.

1/2
1/2
1/2
1/2

SEO & GOOGLE ADS

SEO beállítást vagyis Kereső motor optimalizálást is végzünk illetve Google Ads támogatást is nyújtunk a nálunk megrendelt honlapok működtetéséhez az igényeknek megfelelően.

SPECIÁLIS IGÉNYEK

Amennyiben a megajánlott csomag kínálat esetleg nem fedi le a felmerülő különleges igényeket, írd meg milyen elvárásoknak kell megfeleljen a honlap és 24 órán belül árajánlatot küldünk.

FUNKCIÓK & MODULOK

Google map, lebegő ablak, űrlapok, mobil navigációs gombok, közösségi média gombok, booking modul, blog modul, tag kezelés és login modul, és még sok más hasznos eszköz.

KAPCSOLAT

Tel. : +3670 2256356

webjetlab@gmail.com

© minden jog fenntartva WEB JET LAB.